Δημοσιεύθηκε στην General,Stars

Πανσέληνος και Έκλειψη στο Ροζ: στον άξονα Ζυγού-Κριού

pink Moona  

Η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου και η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς

Ετοιμαζόμαστε για μια έντονη, ολική σεληνιακή έκλειψη,μαζί με την Πανσέληνο (που οι Ινδιάνοι ονομάζουν το Ροζ Φεγγάρι) στον άξονα Ζυγό-Κριού, το Σάββατο 4 Απριλίου που θα μας βοηθήσει να μην εξαρτώμαστε πια από το παρελθόν και τις δεσμεύσεις του και να επαναπροδιορίσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.  Ο άξονας Ζυγού (το Εμείς/συντροφικότητα) -Κριού (το Εγώ/ατομικότητα) στον οποίο πέφτει η Έκλειψη αυτή, μας βοηθάει πάνω απ’όλα να βρούμε τις ισορροπίες που μας λείπουν στις σχέσεις μας και να ξεκινήσουμε από την αρχή,αν χρειάζεται. Το τετράγωνο της Πανσελήνου αυτής με τον σκοτεινό, καταστροφικό Πλούτωνα και τον επαναστάτη Ουρανό σημαίνει πως δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι αποκαλύψεις,οι απότομοι χωρισμοί αλλά και τα έντονα συναισθήματα, οι παρεξηγήσεις και οι κακές ή ελλιπείς συνεννοήσεις.

Λέξεις-κλειδιά: Αβεβαιότητα,  σύγχυση, εντάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις, συναισθηματική φόρτιση, ξεκαθαρίσματα,κυκλοθυμία και αστάθεια.

Οι εκλείψεις έχουν πάντα αυτό το νόημα: μας αποσυνδέουν από το παρελθόν,είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά και όσο δύσκολο κι αν είναι,μας ωθούν στο νέο και το απρόβλεπτο. Το καινούριο μας τρομάζει πάντα, κυρίως όταν αφορά ανθρώπους και συναισθήματα.

Τι θα φέρει η έκλειψη αυτή σε κάθε ζώδιο; Διαβάστε παρακάτω και μην ξεχνάτε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Είστε πάντα πρόθυμοι για νέα ξεκινήματα, αλλά τώρα η κοινή λογική σας θυμίζει το τίμημα αυτών των νέων περιπετειών. Η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στο Ζυγό, σε αντίθεση με τον Ήλιο σας στον Κριό, στον 7ο οίκο, περιπλέκει τη ζωή σας, λόγω της ισχυρής αμφιθυμίας που φέρνει. Κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Πριν πείτε λοιπόν το ναι, σε οτιδήποτε, ειδικά σε νέες σχέσεις και συνεργασίες,κάντε ένα βήμα πίσω και μετά αποφασίστε.

Ταύρος

Μπορεί να έχετε τόσες πολλές υποχρεώσεις που νομίζετε ότι έχετε μια καλή δικαιολογία για ν’ αποφυγετε την όποια οικειότητα. Αν και δεν νιώθετε πολύ παιχνιδιάρηδες με τη Σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο στο Ζυγό στον  6ο οίκο σας της ρουτίνας και της καθημερινής δουλειάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά της να αποκαταστήσετε την αρμονία στη ζωή σας και να νιώσετε πιο ήρεμοι/ες στο χώρο εργασίας σας

Δίδυμοι

Παρά το γεγονός ότι μια συναισθηματική κατάρρευση δεν είναι του στυλ σας, θα μπορούσατε να ψάξετε λίγο πιο βαθιά, κάτω από την επιφάνεια. Ίσως να είστε απασχολημένοι/ες παίζοντας και φλερτάροντας, μια και η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στο Ζυγό ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας του αυθορμητισμού και του έρωτα. Ωστόσο, σας  αποσπάει την προσοχή ένα δύσκολο, άλυτο ζήτημα σχέσης. Χειριστείτε την ανάλαφρα μεν αλλά δείξτε και τα αληθινά σας αισθήματα.

 

Καρκίνος

Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα έντονα συναισθήματα σας, όμως η αποφυγή δεν είναι χρήσιμη στρατηγική. Παρ ‘όλα αυτά, η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο Ζυγό στο 4ο σπίτι της σας συναισθηματική ασφάλεια σας κάνει να θέλετε να αποχωρήσετε από μια δραματική κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ξεπερασμένους φόβους της παιδικής σας ηλικίας. Ξεκινήστε ένα διάλογο με το υποσυνείδητό σας, μια και  είναι θα ανακαλύψετε τις απαντήσεις.

Λέων

Ο άστατος άνεμος της αλλαγής πνέει σαν ελαφρύ αεράκι την άνοιξη, αφού η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο Ζυγό πέφτει στο 3ο σπίτι της επικοινωνίας. Εκφράζοντας άλυτα συναισθήματα σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε  τις συναισθηματικές ελλείψεις σας και να ρισκάρετε την απόρριψη. Μπορεί να νιώεθετε σαν να μην είστε ακριβώς εκεί που θέλετε να είστε, αλλά μην σκάτε πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν.

Παρθένος

Νιώθετε πως δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους, επειδή δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την ακεραιότητα  και την τιμιότητα όσο εσείς. Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο Ζυγό στον 2ο οίκο σας της αυτοεκτίμησης και των αποκτημάτων, απαιτεί επίσης να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι/ες όταν εκφράζετε συναισθήματά. Άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι υποχωρείτε, αλλά ίσως δεν είστε αυτοί/ες που πατάτε το φρένο. Μην αποθαρρύνεστε αν αισθάνεστε παρεξηγημένοι/ες. Κρατείστε την καρδιά σας ήρεμη.

Ζυγός

Μια ξαφνική αναλαμπή, σας κάνει να συνείδητοποιήσετε ότι μπορεί να πρέπει να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας, αφού η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας ταρακουνάει πολύ. Ωστόσο, θα είστε σε καλύτερη θέση αν δεν κάντε φασαρία, ακόμη και η κριτική εναντίον σας είναι άδικη. Αν και Μην σκάτε για ό,τι είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας, τίποτα δεν κερδίζεται με το να ανησυχούμε. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στις δικές σας εσωτερικές συναισθηματικές διαδικασίες , και δώστε έμφαση στις σχέσεις σας και τις δυσκολίες τους αφού θα πρέπει να επιλυθούν, ή να λήξουν.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας είναι ακραία, καθώς η  Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος  πέφτει στο 12ο οίκο του Υποσυνείδητού  σας. Το να αποκρύψετε τα συναισθήματά σας μοιάζει πολύ έξυπνη κίνηση, και ακόμη και εκείνοι πολύ κοντά σας, δεν μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται μέσα σας. Αντί να αποφύγετε να εκφράσετε την αγάπη σας όσο επανεκτιμάτε τις προσωπικές σας σχέσεις, χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να ξεπεράσετε το φόβο της οικειότητας. Τελικά, εκφράζοντας τα αρνητικά συναισθήματά σας με ήρεμο τρόπο, σας βοηθά να μετατρέψετε την εξωτερίκευσή τους σε μια θετική εμπειρία.  

Τοξότης

Η όμορφη αυτή Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό φωτίζει τον 11ο οίκο σας των ομάδων, των επιθυμιών και των φίλων σας, ενεργοποιώντας τον διασκεδαστικό, κοινωνικό σας. Δυστυχώς, μπορεί να αναζητάτε το ρομαντισμό, αλλά βρίσκετε μόνο πλατωνικούς συντρόφους. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε μια υπέροχη φιλία, αλλά απλώς δεν έχει το ίδιο επίπεδο πάθους που έχει μια ιστορία αγάπης. Μην αφήνετε την απογοήτευσή σας, να σας ρίξει σε μια δίνη χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αφήστε τους άλλους να κοιτάξουν βαθιά μέσα στην καρδιά σας.  

Αιγόκερως

Όλοι φαίνεται πως έχουν απαιτήσεις από εσάς, ενώ η  Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό ταράζει τον 10ο οίκο  της δημόσιας εικόνας σας. Μην προσπαθείτε να κρύψετε τις ανασφάλειες σας σχετικά με την τήρηση των δεσμεύσεών σας. Ακόμα και αν έχετε κάνει την όποια επιπλέον προσπάθεια, μπορείτε να καταλήξετε να νιώθετε εξαντλημένοι/ες χωρίς να έχετε ολοκληρώσει κάτι. Βρείτε ένα ρυθμό που σας ταιριάζει και απλώς κάντε το καλύτερο που μπορείτε. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ευθείς όταν δίνετε στους άλλους να καταλάβουν τα όριά σας.  

Υδροχόος .

Η επικοινωνία παίρνει φωτιά, καθώς η Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό προκαλεί καταιγίδα στον 9ο σας οίκο της φιλοσοφίας, των αναζητήσεων και των μεγάλων ιδεών. Το πρόγραμμά σας θα είναι τόσο φορτωμένο που θα αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει διέξοδος από αυτή την δύσκολη κατάσταση, εκτός και αν είστε όσο πιο πρακτικοί/ες και προσγειωμένοι/ες γίνεται με τις τρέχουσες συνθήκες. Λόγω έλλειψης χρόνου βρείτε τον τρόπο να κάνετε περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια. Πάρτε το ρίσκο και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό-ίσως η λύση να μην είναι αυτή που  νομίζετε.

Ιχθύες

Μπορεί να φοβάστε ακόμη και τη σκιά σας, μια και η Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό πέφτει στον 8ο σας οίκο των μυστικών και της οικειότητας. Ευτυχώς, θα είστε πλήρως εξοπλισμένοι/ες για να χειριστείτε την τρέχουσα κατάρρευση των ορίων σας. Ένα από τα οφέλη του να έχετε μια τόσο πλούσια φαντασία είναι το να είστε προετοιμασμένοι/ες για τα πάντα. Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας να πολεμήσετε  την παλίρροια που έρχεται πάνω σας-αφήστε τα έντονα συναισθηματικά ρεύματα να σας παρασύρουν. Έτσι, θα δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.

Advertisements

Συντάκτης:

A self-confessed foodie who devours books and chocolate with chili, loves literature, red wine, cinema, poetry, Shakespeare, T.S. Elliot and philosophy & all things magickal. I could live on pasta, eggs benedict, truffles, dark chocolate and candied ginger. I think that eating & drinking your way through countries and continents is the best way to live and travel. What would life be without love, food & traveling after all?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s