Δημοσιεύθηκε στην Stars

Γράμμα στο Καλοκαίρι: Θερινό Ηλιοστάσιο

09jun21_430
Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου ήταν σήμερα, στις 21/6/. Το Θερινό Ηλιοστάσιο που σηματοδοτεί την είσοδο του λαμπρού Ήλιου στο υδάτινο, θηλυκό, σκοτεινό, τρυφερό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου. Μην ξεχνάτε πως ο Καρκίνος κυβερνά τον υλικό κόσμο κι αποζητά τη σταθερότητα, με κάθε τίμημα.
Παρ’όλο που το φετινό καλοκαίρι, που ξεκινάει επισήμως σήμερα, δεν θυμίζει καλοκαίρι αλλά περισσότερο ένα été indien…

Ο ουρανός του Ιουνίου, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στις 13/6 έφερε μεγάλη αναταραχή στους περισσότερους, ακόμη και στο μικροκλίμα μας. Οι ξαφνικές μπόρες μοιάζουν με θύλακες αρνητικής ενέργειας που σπάνε εκεί ψηλά, ραίνοντάς μας με μικρές σταλαγματιές, αποφορτίζοντας τα έντονα μαγνητικά πεδία της συγκεκριμένης περιόδου.
Η αντίθεση Άρη-Ουρανού, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ο Ερμής με τον Πλούτωνα σε θέση χιαστί ευνοούν τις εκρήξεις θυμού, τις παρεξηγήσεις, τους αποχωρισμούς. Σχέσεις που τελειώνουν ή επαναπροσδιορίζονται, άλλες ξεκινούν με καινούριες ισορροπίες, μελόδραμα να παίζει στη διαπασών, διαφωνίες, καυγάδες, εντάσεις και όλα αυτά σ’ ένα πλαίσιο που μοιάζει με κινούμενη άμμο.
Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;
Το Θερινό Ηλιοστάσιο και οι επόμενες δυο αποτελούν μια πύλη στο αύριο και στο μέλλον μας, μια ευκαιρία να οραματιστούμε όσα θέλουμε να υλοποιηθούν, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τις ενέργειες αυτής της περιόδου να είναι τόσο έντονες που το συναίσθημα μπορεί να παρασύρει, σαν την παλίρροια, κάθε ίχνος λογικής. Είναι,όμως, και μια πολύ δυνατή αστρολογική και αριθμολογική συγκυρία.
Γράψτε ένα γράμμα, λοιπόν, στον εαυτό σας, μια και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας για το επόμενο διάστημα, να γίνετε ξεκάθαροι και σαφείς ως προς το τί θέλετε πραγματικά στη ζωή σας, και περάστε τις επόμενες 1-2 μέρες κάνοντας focus στο να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και ό,τι σας ταλανίζει μέχρι τώρα και δημιουργήστε χώρο για να καλοδεχτείτε ό,τι είναι αυτό που θέλετε να έρθει στη ζωή σας. Το μέλλον είναι εύπλαστο και με τις ενέργειες τόσο έντονες και εκρηκτικές, η υλοποίηση δεν αργεί.
Αρκεί να το θέλετε και να το πιστέψετε.
Με το Δία να μπαίνει -ευτυχώς- στον πύρινο, ενθουσιώδη, μεγαλόκαρδο Λέοντα στις 16 Ιουλίου, για τα ζώδια της Φωτιάς, αλλά και όσους έχουν σημαντικούς πλανήτες εκεί, ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος, που θα σηματοδοτήσει την αρχή αλλαγών σε κάθε επίπεδο της ζωής τους.
Ήδη έχει ξεκινήσει να αγγίζει τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών και να χαϊδεύει απαλά τους Λέοντες του πρώτου 3μέρου.
Και να θυμάστε ότι η Τύχη προκύπτει όταν η Προετοιμασία συναντά την Ευκαιρία.
Καλό καλοκαίρι!

Advertisements

Συντάκτης:

A self-confessed foodie who devours books and chocolate with chili, loves literature, red wine, cinema, poetry, Shakespeare, T.S. Elliot and philosophy & all things magickal. I could live on pasta, eggs benedict, truffles, dark chocolate and candied ginger. I think that eating & drinking your way through countries and continents is the best way to live and travel. What would life be without love, food & traveling after all?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s