Δημοσιεύθηκε στην Stars

Κριός, ο ανεπανάληπτος!

Αυτό το μήνα, το πύρινο αυτό ζώδιο, το γράφει μια χαρισματική αστρολόγος (και εκείνη που με μύησε στην Τέχνη)Image

φίλη καρδιάς, αδερφή ψυχή (σε πολλές ζωές σίγουρα) συνοδοιπόρος σε όλες τις μεταφυσικές αναζητήσεις και με πολλά στοιχεία Κριού, η γοητευτική, ακαταμάχητη, παθιασμένη Penelope! 

Πόσα μπορούν να ειπωθούν για το σημαιοφόρο του ζωδιακού κύκλου,  για το ζώδιο-υπερπαραγωγή-τύφλα να έχει ο Λιμπεράτσε;

ImageΌταν ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί την έναρξη της Εαρινής Ισημερίας και το ξεκίνημα ενός νέου αστρολογικού έτους. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι είσαστε γεννημένοι «μπροστάρηδες». Ζώδιο της Φωτιάς, θετικό, ενεργητικό αλλά κυρίως…παρορμητικό! Το κεφάλι κάτω, τα κέρατα μπροστά και πάμε! Όλοι όσοι δέχεστε ισχυρή επίδραση από το ζώδιο του Κριού έχετε σύμμαχο και οδηγό τον Πλανήτη Άρη (ναι, ναι… τον γνωστό Θεό, εκείνον τον ερωτύλο, τσαντίλα και πολεμοχαρή, τον εραστή της Αφροδίτης με τον οποίο κερατώνει επαναληπτικώς και ασυστόλως τον κακόμοιρο τον Ήφαιστο), που σας εφοδιάζει με άφθονη ενέργεια, ξεροκεφαλιά, θάρρος και θράσος έτσι ώστε να κινήσετε ακόμη και βουνά (τρόπον τινά), για να επιτύχετε τους στόχους σας. Motto σας: This is Sparta!!! (Αχ, Gerald!) Εφόσον αποφασίσετε να ξεκινήσετε ή ν’ αναλάβετε την ευθύνη για κάτι … δεν υπολογίζετε τίποτα,  ορμάτε μπροστά κι όποιον Πέρση πάρει ο χάρος. Η φήμη σας εξάλλου ως αποφασιστικό άτομο που ποτέ δεν χρονοτριβεί προηγείται των πράξεων σας. Φτιαχτήκατε μήπως ή ακόμη; κρίμα.. διότι αυτό είναι ένα από τα τρωτά σας σημεία. Η επιδοκιμασία που ζητάτε από τους γύρω σας. Η οποία δεν έχει καμιά σχέση με αυτή των υπόλοιπων ζωδίων. Ο Σκορπιός για παράδειγμα τη χρειάζεται διότι νιώθει ότι έτσι μπορεί να ελέγχει τους πάντες. Ο αγαπητός Λέων γιατί τρελαίνεται για προβολή, ο Ζυγός θέλει να του πεις πόσο καλό γούστο έχει, ο καρκίνος ότι το φαγάκι του είναι ποίημα. Εσείς όμως την έχετε αληθινά ανάγκη, όπως ένα μικρό παιδί. Για να καλύψετε τις εσωτερικές σας ανασφάλειες, να νιώσετε αγαπητοί, δίκαιοι και κυρίως χρήσιμοι. Τότε ως δια μαγείας μεταμορφώνεστε ως άλλος Λεωνίδας σε μαχητή, εμψυχωτή, προστάτη ακόμη και ήρωα. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας, αποτελεί πολύ συχνά έμπνευση για τους άλλους. Ανοιχτοί σε νέες ιδέες και εμπειρίες γίνεστε πολύ γρήγορα δημοφιλείς στους χώρους εργασίας. Σας ταιριάζουν όμως καλύτερα τα ελεύθερα επαγγέλματα. Δεν τα πηγαίνετε τόσο καλά όταν πρέπει να ακολουθήσετε την…αγέλη! Εκτός κι αν πρόκειται για διοικητική θέση. Είπαμε… φιλόδοξοι και γεννημένοι ηγέτες. Όταν δεν εργάζεστε (τι είναι πάλι αυτό;), θα βρείτε τη διάθεση και τη σωματική δύναμη να ασχοληθείτε με κάποιο σπορ ή χόμπι. Κάτι απλό… όπως πυγμαχία, πάλη, ξιφασκία αγώνες αυτοκίνητων, έστω ένα Motocross στις λάσπες βρε αδελφέ.

Εκεί που τα άλλα ζώδια σταματούν, το Κριαράκι της Duracell συνεχίζει ακάθεκτο! Ανεξάρτητοι, ευπροσάρμοστοι, μόνιμα ανήσυχοι ποθείτε διακαώς την περιπέτεια και δεν διστάζετε κατ’ επανάληψη να εμπλακείτε σε δύσκολες και περίεργες καταστάσεις. Σας έχει τύχει να ακούσετε εκείνη την ιστορία για έναν τύπο που πετάχτηκε 5’ για τσιγάρα και επέστρεψε από τη Ν. Αμερική μετά από 5 χρόνια; Ήταν σίγουρα Κριός!. Το πάθημα σπανίως αποτελεί μάθημα για εσάς. Αντιμετωπίζετε ξανά και ξανά τα ίδια λάθη μέχρι να εξαντληθείτε συναισθηματικά. Τότε-και μόνο τότε- ίσως κουρνιάσετε για ένα μικρό διάστημα μέχρι να ανακτήσετε ξανά τις δυνάμεις σας…και ξανά προς τη δόξα τραβάτε.. Παρόλο που είσαστε μοναδικοί στα νέα ξεκινήματα, δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνετε να δείτε ολοκληρωμένο το έργο σας, γιατί άραγε; διότι έχετε βαρεθεί και σκέπτεστε ήδη μια καινούργια ιδέα. Βλέπετε αυτόν τον τύπο με το ποτό στο χέρι που περιφέρεται στο πάρτι κοιτώντας δεξιά – αριστερά να γνωρίσει κόσμο (κυρίως γκόμενες δηλαδή) Σίγουρα είναι Κριός. Ως φίλοι είσαστε σωστά κελεπούρια . Αρκεί να αποφασίσετε ότι το άλλο άτομο «αξίζει» την προσοχή σας. Σε αντίθεση με τις ερωτικές σας σχέσεις, οι φιλικές είναι μακροχρόνιες. Δεν προσκολλάστε επάνω τους, παρά διατηρείτε μια αμοιβαία σχέση ελευθερίας και κατανόησης. Όταν θα καταστεί ανάγκη, θα είσαστε εκεί να προστατέψετε, να βοηθήσετε και να εμψυχώσετε τους φίλους σας. Οι υποθέσεις καρδιάς αποτελούν το αλατοπίπερο στη ζωή σας. Αν ήταν δυνατό, θα ήσασταν συνέχεια ερωτευμένοι… θα ζούσατε ξανά και ξανά το παιχνίδι της κατάκτησης, της αποπλάνησης, του πάθους. Ας ήταν η ζωή ένα ατελείωτο φλερτ!!! Όμως όσο γρήγορα παίρνετε φωτιά, άλλο τόσο γρήγορα γίνεστε μουσκίδι. Παθιασμένοι συναισθηματικά και σεξουαλικά δεν ικανοποιήστε με ψίχουλα. Θέλετε το αντικείμενο του πόθου σας αποκλειστικά δικό σας. Ο έρωτας για εσάς είναι συνδεδεμένος αποκλειστικά με το σεξ. Εάν δεν σας ικανοποιεί σεξουαλικά μια σχέση… πηγαίνετε για άλλα. Δεν γνωρίζουμε εάν στον πλανήτη Γή περπάτησε ποτέ μονογαμικός Κριός. Εάν συνέβη, το πιο πιθανό είναι να ήταν λάθος η ημερομηνία γέννησης του.

Εχθρός σας η ρουτίνα και η οικειότητα. Μεγαλώνοντας, (λέμε τώρα) οι σχέσεις σας βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό (με ένα – δυο διαζύγια στη βαλίτσα) μιας και εφόσον το σεξ μπαίνει πλέον σε δεύτερη μοίρα (δεν παίρνουμε και όρκο ούτε και γι’ αυτό).

Φέτος η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στις 15/04 στον άξονα Ζυγού/Κριού θα ενεργοποιήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες καλούνται να αλλάξουν. Κάποιοι άνθρωποι θα αποχωρήσουν από τη ζωή σας… καινούργιοι θα εμφανιστούν από το πουθενά. Νέοι έρωτες φαίνονται στον ορίζοντα και όσες σχέσεις είναι για «σύνταξη» θα τελειώσουν. Επίσης πολλοί από εσάς θα αλλάξετε εργασία είτε ξεκινώντας κάτι καινούργιο, είτε αναλαμβάνοντας κάτι νέο. Ότι και να γίνει θα είναι προς όφελος σας. Καλό κουράγιο και γερό στομάχι να έχετε!

Διάσημοι Κριοί  που ζούσαν ή ζουν ανάμεσα μας (δεν το λες και κοντά μας): Lady Gaga, Robert Downey Jr, Arturo Toscanini, Celine Dion, Ewan McGregor, Emile Zola, Robin Wright, Michael Fassbender, Anatole France, Alec Baldwin και ο απόλυτος Κριός (μονομάχος) Russell Crowe.

Move over guys, Aries is coming!
//

Advertisements

Συντάκτης:

A self-confessed foodie who devours books and chocolate with chili, loves literature, red wine, cinema, poetry, Shakespeare, T.S. Elliot and philosophy & all things magickal. I could live on pasta, eggs benedict, truffles, dark chocolate and candied ginger. I think that eating & drinking your way through countries and continents is the best way to live and travel. What would life be without love, food & traveling after all?

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κριός, ο ανεπανάληπτος!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s