Δημοσιεύθηκε στην Stars

Αικόκερως: αθόρυβος και αποτελεσματικός!

Ο Αιγόκερως, capricorn-characteristics-το δέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου , λατρεύει τη σκληρή δουλειά . Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ευτυχείς να κάθονται μόνοι στο γραφείο , δουλεύοντας σκληρά για να φτάσουν στην κορυφή. Όσο ψηλά κι αν είναι ο στόχος, δεν αποτελεί πρόβλημα , δεδομένου ότι οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και αποφασισμένοι: θα φτάσουν, κάποτε, εκεί. Πρακτικοί,  αργοί παίρνουν τα πράγματα όπως έρχονται,προχωρώντας ένα βήμα τη φορά,  ρεαλιστές και πραγματιστές στο έπακρον. Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος για να πετυχαίνει τους στόχους του, ως εργατικός, αποτελεσματικός, οργανωμένος τύπος που είναι. Σε κάθε περίπτωση , από τη στιγμή που οι Αιγόκεροι έχουν την αναγνώριση και την κοινωνική θέση που τόσο διακαώς ποθούν, all is well!

Τί, ακόμη δεν βαρεθήκατε;

Κι όμως, όσο πεζά και βαρετά κι αν ακούγονται όλα αυτά, είναι το ζώδιο της εμπιστοσύνης, της αποτελεσματικότητας, της αξιοπιστίας και της επαγγελματικής ηθικής. Απολύτως απαραίτητο, γιατι αν περιμέναμε από Τοξότες, Διδύμους ή τους ευαίσθητους Ιχθύες και Καρκίνους…σωθήκαμε! ο Θεός σίγουρα πήρε Αιγόκερω ως υπάλληλο, για να χτίσει τον κόσμο σε 6 μέρες-μόνο έτσι κατάφερε να ξεκουραστεί την 7η!

Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Στην αρχαία ρωμαϊκή μυθολογία , ο Κρόνος ήταν ο (αυστηρός) πατέρας πολλών θεών… Seriousness is my middle name!  Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο , επίσης, θέλουν να βγάλουν λεφτά. Να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι (πλούσιοι περισσότερο απ’ό,τι διάσημοι),άλλωστε: It’s all about money, honey! Κακό είναι;

capricorn funny

Του αρέσουν: Η οικογένεια, η παράδοση,  η μουσική, να πίνει ένα ποτό και να κάνει κουβέντα με έναν στενό φίλο/η σ’ ένα ήσυχο, κλασσικό μπαρ ξενοδοχείου.
Αντιπαθεί: Απρόβλεπτες καταστάσεις που απαιτούν γρήγορες και ευέλικτες απαντήσεις, να νιώθει ξεκρέμαστος ή εκτεθειμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα,
Ευνοϊκό περιβάλλον: Αρμονικό περιβάλλον εργασίας. Ένα οργανωμένο νοικοκυριό. Πολυτέλεια και ανέσεις, με κάθε ευκαιρία. Πόλεις και προάστια που αντανακλούν το στυλ, την άνεση και τον πολιτισμό που τόσο του αρέσει (Λονδίνο, Νεα Υόρκη, Βιέννη, Παρίσι).

Με τον Πλούτωνα να πυροδοτεί βαθιές, εσωτερικές αλλαγές τα τελευταία 5 χρόνια, οι Αιγόγεροι ζουν μια περίοδο καθοριστική και σημαντική τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς ο Κρόνος στο Σκορπιό που τους κάνει εξάγωνο, όπως και ο Δίας στον Καρκίνο, τους βοηθάνε να πετύχουν και να καθιερωθούν. Άλλωστε, αλλαγές, απώλειες, συνειδητοποιήσεις και διαψεύσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα για όλους μας.

//

Advertisements

Συντάκτης:

A self-confessed foodie who devours books and chocolate with chili, loves literature, red wine, cinema, poetry, Shakespeare, T.S. Elliot and philosophy & all things magickal. I could live on pasta, eggs benedict, truffles, dark chocolate and candied ginger. I think that eating & drinking your way through countries and continents is the best way to live and travel. What would life be without love, food & traveling after all?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s