Δημοσιεύθηκε στην Food

Ανταπόκριση από Κρήτη

Μαζί είναι πάντα καλύτερα, για μένα αποτελεί φιλοσοφία ζωής. Το φαγητό είναι κατεξοχήν μοίρασμα,κι όταν το μοιράζεσαι με καλές φίλες, γίνεται ακομη πιο γλυκό, γιατί το συνοδεύει η ενέργεια εκείνου που στο φτάχνει, ή σου δίνει τη συνταγή. Image

Την Εύα Πετροπούλου, που είναι η νέα food editor στην παρέα μας, την ξέρω χρόνια. Πολυτάλαντη, γλυκιά και χαμογελαστή είναι κειμενογράφος, μεταφράστρια, καθηγήτρια Αγγλικών και δεινή μαγείρισσα. Καταφέρνει να συνδυάσει τις Κρητικές γεύσεις με τα …cupcakes και παράλληλα παρακολουθεί online μαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στο εξ’αποστάσεως πρόγραμμα του πανεπιστημίου HarvardX.

Μοιραζόμαστε το κόλλημα για κάθε τι Αγγλικό, κι έτσι είχε τη διάθεση να μου στείλει μια συνταγή για τάρτα με γλυκιά κολοκύθα (shared passion!) που την έχει πάρει από Αγγλιδα φίλη και την υπερευχαριστώ.

Εύα, welcome aboard!

Advertisements

Συντάκτης:

A self-confessed foodie who devours books and chocolate with chili, loves literature, red wine, cinema, poetry, Shakespeare, T.S. Elliot and philosophy & all things magickal. I could live on pasta, eggs benedict, truffles, dark chocolate and candied ginger. I think that eating & drinking your way through countries and continents is the best way to live and travel. What would life be without love, food & traveling after all?

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ανταπόκριση από Κρήτη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s